Maertensplein 39 Maartensdijk

Maertensplein 39 Maartensdijk

Omschrijving

Omschrijving:
In het goed lopende winkelcentrum van Maartensdijk met een regiofunctie en veel toestroom vanuit de omliggende plaatsen als Groenekan, Bilthoven, De Bilt, Den Dolder, Bosch en Duin en Hilversum is momenteel een mooie winkelruimte beschikbaar voor vele branches geschikt zoals o.a. visspeciaalzaak, dranken/slijterij etc.

Winkelbezetting:
Diverse zeer goede medewinkeliers o.a. Jumbo supermarkt, kwalitatief hoogstaande slager en een uitmuntende groente- en fruitspeciaalzaak annex traiteur en catering op hoog niveau (uitgeroepen tot de beste groente- en fruitspeciaalzaak van Nederland 2013/2014), brood- en banketbakker, Barbershop, apotheek/drogist, kapsalon, kinderkleding, bloemen en planten en een fashionwinkel.

Bereikbaarheid en Ligging:
De winkelruimte ligt op een centrale locatie in het hart van Maartensdijk tegenover het nieuwe gemeentehuis en is uitstekend te bereiken met eigen vervoer en het Openbaar Vervoer.

Parkeren:
Rondom het winkelcentrum is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Vloeroppervlak:
De winkelruimte omvat circa 107 m² verhuurbaar vloeroppervlakte.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Frontbreedte:
De frontbreedte bedraagt ca. 5.50 meter.

Opleveringsniveau:
Uitgangspunt is huidige, casco staat. De volgende voorzieningen behoren tot het gehuurde:
– systeemplafond met verlichting;
– pantry;
– dagverblijf/berging;
– toilet.

Huurbetaling:
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruitbetaald te worden.

Servicekosten:
Geen.
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn:
Voorkeur voor 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden.

Aanvaarding:
Het object is in overleg te aanvaarden.

Zekerheidstelling:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van minimaal 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken