Langheckweg 6 Kerkrade

Langheckweg 6 Kerkrade

Omschrijving

Omschrijving:
Multifunctioneel bedrijfspand geschikt voor o.a. vlees-/voedselverwerking- en productie. Bebouwd ca. 2315 m², kantoren, bedrijfsruimten, geconditioneerde ruimten, koel- en vriescellen en installaties, productie- en opslagruimten.

Oppervlakte:
Bedrijfsruimte: ca. 1.950 m² Kantoorruimte: ca. 365 m².

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend op basis van plattegrondtekeningen. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verkoopbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Ligging:
Het object is gelegen op het bedrijventerrein Dentgenbach, het grootste bedrijventerrein van Kerkrade en grenst aan de oostelijke zijde van de gemeentegrens met Landgraaf. Dankzij de ontsluiting van de nieuwe buitenring zal het bedrijventerrein nog beter bereikbaar worden. Op het bedrijventerreinen bevinden zich MKB- en internationale bedrijven. Ook de verbindingsweg richting Duitsland op korte afstand.

Bouwjaar:
Oorspronkelijk ca. 1979.

Gebruiksmogelijkheden/Bestemmingsplan:
Het object valt binnen het vigerende bestemmingsplan ‘industrieterrein Dentgenbach-Zuid’, vastgesteld op 9 maart 1978. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming ‘industriële doeleinden’. Koper dient zich ervan te vergewissen dat het object de eigenschappen bezit, benodigd voor het door hem beoogde gebruik en dat het beoogde gebruik past binnen het vigerende bestemmingsplan. Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimteplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met de betreffende gemeente.

Parkeren:
Ruim voldoende op eigen terrein.

Bijzonderheden:
Mogelijkheid voor verkoper om het object tijdelijk (1-2 jaar) terug te huren in verband met te realiseren nieuwbouw elders.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken