Kreitsberg 1 Zeeland

Kreitsberg 1 a Zeeland

Omschrijving

Omschrijving: Multifunktioneel levensmiddelenbedrijf, uitermate geschikt vlees/vleeswaren, vis, groente en fruit en catering in de ruimste zin. In het buitengebied op strategisch locatie gelegen bedrijfspand met mogelijkheid, na goedkeuring van de plaatselijke overheden, verkoop aan horeca en particulieren.

Ca. 500 m² geconditioneerd met diverse koelcellen en 1 vriescel. Perfecte werkruimte/uitsnijderij/worstmakerij, tevens mogelijkheid voor keuken, bakken, braden en catering.

Ligging: strategisch vrijstaand hoekpand aan doorgaande provinciale weg.

Indeling: kantoor, koelcel, uitsnijderij/werkruimte, afhaalruimte, koel- en diepvriesruimte ca.160 m², werkplaats ca. 115 m², vries en laadsluis, keuken/kantine, portaal en opslagruimte.

Staat van onderhoud: correcte staat van onderhoud.

Parkeren: ruimschoots ca. 10-tal eigen parkeerplaatsen.

Buitenterrein: voorzijde klinkerbestrating en betonafwerking.

Loadingdock: 1 dockshelter.

Technische voorzieningen en installaties: koel en diepvries-technische installaties.

Gebruiksmogelijkheden: in overleg met de plaatselijke overheid vleesverwerkende bedrijven, verzorgende bedrijven, lichte industriële activiteiten.

Aanvaarding: in overleg.

Opleveringsnivo: in de huidige staat.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met een verlengingsperioden van 5 (vijf) jaar.

Opzegtermijn:
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Waarborgsom:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie c.q. een waarborgsom ter grootte van minimaal 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijkse indexering, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, zulks op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks “alle huishoudens”, zoals vastgesteld door het CBS, met als basisjaar 2015=100.

Huurovereenkomst:
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijbehorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW”.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Verhuurd
Bekijk alle kenmerken