Koppelstraat 45 Twello

Koppelstraat 45 Twello

Omschrijving

Algemeen:
Op industrieterrein gelegen multifunctioneel levensmiddelenbedrijfspand met koel- en vriesruimten. Totaal ca. 2.855 m² v.v.o. Het geheel is ook geschikt voor andere bedrijfsactiviteiten conform het bestemmingsplan.

Ligging:
Het object is gelegen op het hoogwaardige bedrijventerrein Engelenburg-Noord, in de directe nabijheid van de rijksweg A1. Het bedrijventerrein is gelegen op slechts ca. 5 autominuten van de op- en afrit van de rijksweg A1. Het openbaar vervoer naar het bedrijventerrein is goed georganiseerd.

Indeling/oppervlakte:
Begane grond: entree, hal, showroom/kantoorruimte, toiletgroep, achteringang, toegang tot de bedrijfsruimte; opslag/controle gereed product, (voormalige) slagerij met koel- en vriescel, bakkerij, koeling bakkerij, banketafdeling, inpakafdeling, was afdeling, mengerij en magazijn met 2 overheaddeuren.
Verdieping: kantoren, kantine 1 met koelkast, kantine 2 met vaatwasser, dames- en heren kleedkamers, toiletgroep en douche; opslagruimte mengerij, opslagruimte verpakkingsmaterialen en opstelling technische installaties en machinekamer.

Bouwjaar:
Ca. 2006 (bron BAG).

Grootte perceel:
Kadastraal 3.055 m².

Staat van onderhoud:
Uitstekend onderhouden.

Parkeren:
Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Bestemmingsplan:
Koper dient zich ervan te vergewissen dat het object de eigenschappen bezit, benodigd voor het door hem beoogde gebruik en dat het beoogde gebruik past binnen het vigerende bestemmingsplan. Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimteplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met de betreffende gemeente.

Koopsom:
Onroerende zaak € 1.735.000, = kosten koper.

Zekerheidstelling:
Er zal door koper een waarborgsom gestort worden ter grootte van 10% van de koopsom.

Notaris:
Ter keuze koper.

Voorbehoud:
Verkoper behoudt zich alle rechten voor en heeft op geen enkele wijze verplichtingen jegens een gegadigde die in de gelegenheid is gesteld om een voorstel uit brengen. Verkoper is derhalve ook vrij om zonder opgaaf van redenen de verkoopprocedure te wijzigen dan wel te beëindigen en/of niet op een voorstel in te gaan en/of een voorstel wel of niet te accepteren, ongeacht of het evalueren c.q. beoordelen van condities en voorwaarden van enig voorstel.

Oplevering:
In overleg, in huidige staat met vrij van huur en gebruik met alle daarbij behorende rechten, aanspraken zichtbare en onzichtbare gebreken (voor zover bij de verkopende partij niet bekend) heersende/leidende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan.

Aanvaarding:
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Bekijk alle kenmerken