Handelsweg 13 Elst

Handelsweg 13 Elst

Omschrijving

Omschrijving: multifunctioneel levensmiddelenbedrijf, uitermate geschikt vlees/vleeswaren, vis, groente, fruit en catering in de ruimste zin.

Op goed bereikbaar en aantrekkelijk industrieterrein gelegen vleesverwerkingsbedrijfspand dat ook uitermate geschikt is om in te zetten voor diverse bedrijven in de foodsector. De oppervlakte van begane grond bedraagt circa 712 m² bvo (circa 620 m² vvo) en een éérste verdieping met een oppervlakte van circa 506 m² vvo (incl. beloopbare ruimte boven de geconditioneerde werkruimte op de begane grond). Het object is volledig ingericht met diverse geconditioneerde ruimten, diverse koelcellen en 1 vriescel plus de bovenetage met kantoren, kantine, kleed en sanitaire ruimtes en een volledig ingerichte proefkeuken/ kookstudio met vergaderruimte en opslagruimte.
Perfecte werkruimte/uitsnijderij/worstmakerij, tevens complete keuken met volledige inrichting voor bakken, braden en catering.

Ligging: Op industrieterrein uitstekende locatie met diverse uitvalswegen ook ten opzichte van Duitsland.

Indeling: Entree/hal, winkelruimte, naar de etage, bezoekkantoor/receptie, toiletgroep e.d. kantoor en kantine, begane grond, werkruimte met koel- en vriescellen, koelcel, snijruimte koelcellen, vers en gereed product, vriescel, uitsnijderij, op de verdieping complete keuken catering inrichting voor bakken en braden etc., machinekamer en technische ruimte, veel bergruimte.

Omzet: levering aan groothandel, horecabedrijven in Nederland en Duitsland en particulieren kan vanuit deze prachtige bedrijfsruimte.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken