Gulberg 13 Nuenen

Gulberg 13 Nuenen

Omschrijving

Algemeen:
Op industrieterrein gelegen multifunctioneel vleesverwerkings-/levensmiddelenbedrijfspand met bedrijfswoning. Ca. 250 m² geconditioneerde bedrijfsruimte met koel- en vriescellen, kantoor en sociale ruimtes e.d. Vrijstaande bedrijfsruimte met koel- en vriescel Ca. 80 m². Het geheel is ook geschikt voor andere bedrijfsactiviteiten conform het bestemmingsplan.

Ligging:
Het object is gelegen op het bedrijventerrein ‘Eeneind II’ te Nuenen nabij de doorgaande weg Collse Hoefdijk (doorgaande weg van Geldrop naar Nuenen). Het bedrijventerrein is ruim van opzet en kenmerkt zicht door een diversiteit aan lokaal en regionaal georiënteerde industriële en groothandelsbedrijven.

Heb object is gelegen nabij één van de entrees van het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein is gelegen aan de zuidzijde van Nuenen op redelijke afstand van de snelweg A270 (Eindhoven – Helmond). De A270 sluit aan op het snelwegennet rondom Eindhoven (Randweg Eindhoven), waardoor de A2 (Amsterdam – Maastricht), de A50 richting Nijmegen en Arnhem en de A67 (Antwerpen – Venlo) eenvoudig bereikbaar zijn.

Oppervlakte:
De vloeroppervlakte van de bedrijfsruimte is in totaal ca. 330 m² als volgt verdeeld:
Ca. 250 m² bedrijfsruimte: Entree/hal, toilet, kantoorruimte, kantine, koelcel met overheaddeur (elektrisch), dieptekoeling (2018), geconditioneerde productieruimte/werkplaats, opslagruimte en toilet (douche evt. eenvoudig terug te realiseren), kleedruimte en koelcel en overheaddeur. Vaste trap naar verdieping/opslagruimte. Grotendeels voorzien van Ledverlichting en deels Tl-verlichting.

Ca. 80 m² bedrijfsruimte: Begane grond: overheaddeur, 2 vriescellen, opslagruimte. Vaste, buitentrap met toegang tot verdieping/opslagruimte.

Bedrijfswoning:
Entree/hal, bijkeuken, woonkeuken voorzien van inrichting met apparatuur en toegang tot kelder. Woonkamer met kachel/openhaard en serre. Badkamer met ligbad, douche en vaste wastafel, 3 slaapkamers, toilet. De badkamer, woonkamer en keuken zijn voorzien van marmeren vloer met vloerverwarming.

Buitenterrein afgescheiden met een houten schutting en voorzien van poort. Het terrein is deel voorzien van tuin en deels van betonklinkerbestrating.

*Huurcondities:

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar.

Opzegtermijn:
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Waarborgsom:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie c.q. een waarborgsom ter grootte van minimaal 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurovereenkomst:
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijbehorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW”.

Koopcondities:

Zekerheidstelling:
Er zal door koper een waarborgsom gestort worden ter grootte van 10% van de koopsom.

Notaris:
Ter keuze koper.

Voorbehoud:
Verkoper behoudt zich alle rechten voor en heeft op geen enkele wijze verplichtingen jegens een gegadigde die in de gelegenheid is gesteld om een voorstel uit brengen. Verkoper is derhalve ook vrij om zonder opgaaf van redenen de verkoopprocedure te wijzigen dan wel te beëindigen en/of niet op een voorstel in te gaan en/of een voorstel wel of niet te accepteren, ongeacht of het evalueren c.q. beoordelen van condities en voorwaarden van enig voorstel.

Oplevering:
In overleg, in huidige staat met vrij van huur en gebruik met alle daarbij behorende rechten, aanspraken zichtbare en onzichtbare gebreken (voor zover bij de verkopende partij niet bekend) heersende/leidende erfdienstbaarheden, kwalitatieve rechten en vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan.

Aanvaarding:
In overleg.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Verkocht
Bekijk alle kenmerken

Overige media