De Fliert 2 Achterveld

De Fliert 2 Achterveld

Omschrijving

Het betreft hier representatieve, geheel zelfstandige kantoor-/praktijkruimte gelegen aan de rand van Achterveld op bedrijventerrein “De Fliert”. Uitermate geschikt als kantoor of praktijkruimte voor medische- of paramedische sector.

Ligging:
Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de diversiteit van ondernemingen en de goede bereikbaarheid middels diverse uitvalswegen.

Locatie en bereikbaarheid:
De op- en afritten van de Rijksweg A30 bevinden zich op 6 minuten afstand en zorgen voor een directe verbinding met de Rijkswegen A1, A12 en de A28.

Ook middels openbaar vervoer is het object goed bereikbaar, de dichtstbijzijnde bushalte ligt op slechts 260 meter loopafstand. Vanaf Amersfoort Centraal (waar geparkeerd kan worden) zijn er elk half uur 43 minuten durende treinverbindingen naar de Luchthaven Schiphol.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 102 m² verhuurbaar vloeroppervlak kantoor-/praktijkruimte.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN 2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

Indeling:
Entree/hal en 4 kantoorvertrekken met de mogelijkheid deze zelfstandig af te sluiten of als een open kantoor te gebruiken, portaaltje met toilet en pantry.
.
Parkeergelegenheid:
Bij het object behoren 7 (zeven) parkeerplaatsen op eigen terrein.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:
– Laminaat;
– Systeemplafond met verlichting;
– Pantry (nieuwe pantry zal gerealiseerd worden door verhuurder in overleg met huurder);
– Toilet;
– Heteluchtverwarming;
– Te openen ramen;
– Electrische rolluiken.

Huurprijs:
€ 1.000,= per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten:
Geen.

Huurtermijn:
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. Kortere huurperioden zijn bespreekbaar.

Opzegtermijn:
Uiterlijk 12 (twaalf) maanden voor het aflopen van een huurtermijn.

Aanvaarding:
In overleg, per direct.

Waarborgsom:
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie c.q. een waarborgsom ter grootte van minimaal 3 (drie) maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijkse indexering, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, zulks op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks “alle huishoudens”, zoals vastgesteld door het CBS, met als basisjaar 2015=100.

Huurovereenkomst:
Gebaseerd op het model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30 januari 2015. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijbehorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW”.

Omzetbelasting:
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient genoemde huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

* Voor meer informatie of afspraak voor bezichtiging verzoeken wij u contact op te nemen met Bianca Timmer, tel. 06-25064798.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken

Media

Bekijk meer foto's

Overige media