Bemmelseweg 63 Elst

Bemmelseweg 63 Elst

Omschrijving

Bemmelseweg 63 en 65 Elst

Omschrijving:
Slachterij/ uitsnijderij, vleesverwerkings/levensmiddelen bedrijfspand met comfortabele, vrijstaande bedrijfswoning, bebouwd ca. 1.700 m². Zeer gunstig op industrieterrein gelegen met korte aansluitingen op de snelwegen A15, A325, en A50. Uitermate geschikt voor de gehele levensmiddelenbranche.

Indeling bedrijfsruimte:
Entree met kantoor/presentatieruimte, kantine, kleedruimte, toiletgroep e.d., runderen- en kalverenslachterijafdeling met slachtbordessen etc., werkruimte met koel en vriescel, koelcellen, snijruimte, schapen/lammerenslachtruimte, verpakkingsopslag, kruidenopslag, orderpicken, binnenkomende goederen, krattenopslag, koelcellen, vers- en gereedproduct, vriescel, uitsnijderij, technische ruimte etc. Separate spuitplaats.
Indeling bedrijfswoning (thans in gebruik als kantoor):
Begane grond, hal, bijkeuken, toegang tot garage, woonkamer, keuken met gedeeltelijk inbouw- apparatuur, verdieping; 3 slaapkamers, berging en badkamer.

Ligging:
Het object is gelegen aan doorgaande weg op bedrijventerrein De Aam. Met eigen vervoer uitstekend bereikbaar. Autosnelweg A-325, A 50 en A15.

Bouwjaar:
Bedrijfspand ca. 1965 en 1985. Bedrijfswoning 1997 (bron BAG).

Gebruiksmogelijkheden/Bestemmingsplan:
Koper dient zich ervan te vergewissen dat het object de eigenschappen bezit, benodigd voor het door hem beoogde gebruik en dat het beoogde gebruik past binnen het vigerende bestemmingsplan. Een bestemming kan aan verandering onderhevig zijn. Raadpleeg derhalve voor de actuele gegevens de website ruimteplannen.nl, de website van de betreffende gemeente of neem contact op met de betreffende gemeente.

Staat van onderhoud:
Nette staat van onderhoud.

Parkeren:
Ruim voldoende op eigen terrein.

* Algemene bouwkundige gegevens:
Gevels:
Systeembouw en metselsteen, staalconstructie, geïsoleerde damwandprofielen.
Scheidingen:
In de diverse ruimtes in het kantoorgedeelte systeemwanden; toiletruimtes en in de productieruimte steenwanden.
Vloeren:
Allen beton in kantoor en de diverse ruimtes voorzien van laminaat en plavuizen in de productieruimte voorzien van plavuizen en Kiesling.
Plafonds:
In kantoren systeemplafond, diverse spatvrije TL-inbouwarmaturen, in de productieruimte kunststof- en sandwichpanelen.
Dak:
Woning (kantoor) v.v. bitumineuze dakbedekking, productieruimte voorzien van geïsoleerde damwandprofielen.
Glas:
Geheel voorzien van dubbel glas.
Verwarming:
D.m.v. centraal verwarmingssysteem (woning)
Kozijnen:
Houten- en kunststof kozijnen.

Buitenterrein:
Voor en achter geasfalteerd en de transportgang bestraat met straatklinkers.

Loadingdock:
Overheaddeuren.

Technische voorzieningen en installaties:
C.V. installatie t.b.v. de woning (kantoor) met radiatoren als warmteafgifte medium v.v. thermostaatkranen, hogedrukinstallatie, r.v.s. spoelbakken met kniebediening, vetafscheider met geïntrigeerde slibput, compressoren, mechanische ventilatie, alarminstallatie in de woning (kantoor), complete koeltechnische installaties, inbraak en brandmeldinstallatie, geluidsinstallatie, boilerinstallatie, uitgebreide electrische installaties met diverse schakelkasten en krachtstroom met traforuimte. Geheel voorzien van gegalvaniseerd hangwerk en transportbanen electrische takels.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Algemeen

Status
Beschikbaar
Bekijk alle kenmerken