Goed renderende, unieke visspeciaalzaak (winkel) en visbar met catering en horecaleveranties aan derden gevestigd op zeer goede locatie aan de Steenstraat in Arnhem.

De Zilte Zeemeermin is opgenomen in de internationale Lonely Planet van Nederland, gewaardeerd met een 4,9 op Tripadvisor, actief op Facebook en Instagram account met relatief veel volgers. In 2020 met een 8.3 op de 5e plaats restaurants in de rubriek ‘Over de Tong’ in de Gelderlander.

Na jaren met plezier en passie deze onderneming gerund te hebben is de huidige eigenaar toe aan een nieuwe uitdaging en biedt daarom deze visspeciaalzaak/visbar ter overname aan.

Indeling

Totaal ca. 117 m² (bron BAG) inclusief winkel, visbar (met 28 zitplaatsen), werkruimte, toilet, magazijn. Achterplaats met vetafscheider/put en kelder.

Vergunningen

De visbar beschikt over een horecavergunning gerelateerd aan viswinkel. Het lopende project Steenstraat en Spijkerkwartier maakt dat er met de gemeente Arnhem in gesprek gegaan kan worden voor in het project passende horeca.

Huidige openingstijden

Vismarkt: Zo t/m Wo: Gesloten. Do en Vr: 09:00 – 18:00 uur. Za: 09:00- 17:00 uur.

Visbar: Zo t/m Wo: Gesloten. Do t/m Za: 17:00 – 22:00 uur.

Omzetindicatie

Ca. € 13.000, = per week.

Overnameprijs

Verstrekken wij graag bij verdere interesse op uw aanvraag.

Huur winkel-/bedrijfsruimte

Winkel-/bedrijfsruimte € 1.175, = per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.