Algemeen:

De bedrijfsruimte heeft een eigen entree, verkoopruimte, bedrijfsruimte en koelcellen op de begane grond en een kantoor- en opslagruimte op de eerste verdieping. De bedrijfswoning is o.a. te bereiken via de rechterzijde van het object en is tevens te gebruiken als o.a. kantoorruimte, showroom, cursusruimte.  Aan de rechter- en voorzijde van het object is een verhard buitenterrein waar eventueel buitenopslag en parkeren mogelijk is.

Oppervlakte:

De vloeroppervlakte van de bedrijfsruimte is in totaal ca. 585 m² als volgt verdeeld: Begane grond: verkoopruimte ca. 45 m², bedrijfsruimte, verwerkingsruimte en koelcellen ca. 325 m². Verdieping: opslagruimte ca. 145 m², kantoor-/magazijn ca. 70 m². De oppervlakte van de bedrijfswoning is in totaal ca. 260 m² als volgt verdeeld: Woning begane grond: ca. 115 m²; bijkeuken, berging, woonkeuken, toilet en de verdieping ca. 145 m²; woonkamer, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad en douche.

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend op basis van plattegrondtekeningen. De oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verkoopbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Koopsom:
Onroerende zaak € 560.000, = kosten koper.

Inventaris € 45.000, =.

Nadere informatie verstrekken wij graag op uw aanvraag.