Omgeving en functie:

Dit is letterlijk en figuurlijk een buitenkans! Deze prachtige slagerij – traiteur is gelegen in Winkelcentrum Echt-Noord. Dit winkelcentrum heeft een uitstekende buurtfunctie en de slagerij is de trekker. Belangrijk is dat er gratis parkeerplaatsen voor de deur zijn.

Sinds 2010 baten de huidige eigenaren de zaak met passie uit. Het vlees is van uitmuntende kwaliteit en wordt met veel zorg bereid en getoond. Ze willen zich profileren door ambachtelijke kwaliteit, persoonlijke service en een breed assortiment. Bekend is de koude schotel, vanuit traditioneel familierecept ontwikkeld en verfijnd. Het gehele jaar door verzorgen ze catering en in de zomertijd is er een breed aanbod voor uw barbecue. Echter vanwege gezondheidsredenen willen de eigenaren de zaak graag verkopen.

In het pand zitten twee grote verkoopruimtes, een kantoor, een toiletruimte en een bereidingskeuken. Totale oppervlakte ca. 130 m², oppervlakte keuken/werkplaats ca. 40 m².

Doelgroep:

De doelgroep bestaat uit een zeer divers publiek. De plaatselijke bewoners weten deze slagerij al jaren moeiteloos te vinden. Omzet dus gegarandeerd.

O.a. geschikt voor: kaasboer, groentenspecialiteitenwinkel, visspecialiteitenwinkel, kleine buurtsuper, Nachtwinkel, Halal slagerij, traiteur/ catering bedrijf, snijkeuken, kleinhandel-patisserie-chocolade-vlees-vis-kaas-aardappel-bloemen, food service productie zoals snacks, soepen, pasta’s en kant-en-klaar maaltijden. 

Met recht een toplocatie in een geweldig mooi dorp, met verschillende mogelijkheden en veel omzetpotentieel.

Omzet

Omzetindicatie ca. € 900.000, = per jaar.

Overnamevraagprijs

Verstrekken wij graag op uw aanvraag.

Huurprijs (dubbel) winkelpand

Ca. 1.900, = per maand exclusief BTW.