Prachtige kans met zeer goede perspectieven!

Perfect ingerichte slagerij. Ter overname wegens goede omstandigheden (emigratieplannen). Op strategische winkelcentrumlocatie en zeer gunstig in het kernwinkelgebied gelegen, tegenover supermarkt etc. Buitenwijkcentrum met een diversiteit van branches aanwezig. Directe aanloop naar het parkeerterrein.

Prachtig, helder en uniek slagersbedrijf met een totale oppervlakte van ca. 111 m². Uniek vanwege de helderheid, bijzondere presentatiemogelijkheden en verkooptechniek welke hier gehanteerd kunnen worden. Een traditionele slagerij met eigentijdse manier van consumentenbenadering. Deze werkwijze kan op een zeer efficiënte manier worden benut en de personeelskosten kunnen tot een minimum beperkt worden.

Uitbreiding van activiteiten is uitstekend te realiseren vanwege de grootte van de winkel en de ruimte geschikt voor;

  • traiteur en catering activiteiten mede omdat de huidige eigenaar helemaal niets aan catering activiteiten heeft gedaan;
  • maaltijdenbezorging;
  • openingstijden te verruimen om eventueel s’avonds tot 19.00 uur, maandag te openen (nu gesloten) en zaterdag de openingstijd naar een later tijdstip te verschuiven (nu om 15.00 uur gesloten), tevens is de winkel in de zomer 3.5 week gesloten i.v.m. vakantie;
  • Ook is omzetverhoging te realiseren door gebruik te maken van de sociale media waarmee online verkopen gestimuleerd kunnen worden. Huidige eigenaar heeft daar nog geen gebruik van gemaakt.

Indeling

Winkel ca. 80 m², voorwerkruimte kookafdeling ca. 20 m², dagverblijf, toilet e.o. ca. 11 m².

Omzet

Ca. € 10.000, = per week met een mooie nettowinst. Omzetpotentie is nabij ca. € 15.000,= per week!

Overnamevraagprijs in overleg, nader overeen te komen (ruime financiering mogelijk).