Slagerij op strategische winkelcentrum locatie en zeer gunstig gelegen in het kernwinkelgebied met supermarkt etc. Buitenwijkcentrum met een diversiteit van branches aanwezig. Directe aanloop naar het parkeerterrein.

Prachtig, helder en uniek slagersbedrijf met een totale oppervlakte van ca. 111 m²; winkel, voorwerkruimte, werkplaats, kookafdeling, kantoortje/dagverblijf, toilet en magazijn op de verdieping.

Uniek vanwege de helderheid, bijzondere presentatiemogelijkheden en verkooptechniek welke hier gehanteerd kunnen worden. Een traditionele slagerij met eigentijdse manier van consumentenbenadering. Deze werkwijze kan op een zeer efficiënte manier worden benut en de personeelskosten tot een minimum beperken.

Uitbreiding van activiteiten is uitstekend te realiseren vanwege de grootte van de winkel en de ruimte geschikt voor,

  • traiteur- en cateringactiviteiten mede omdat de huidige eigenaar helemaal niets aan cateringactiviteiten heeft gedaan;
  • maaltijden bezorging;
  • openingstijden te verruimen om eventueel s’avonds tot 19.00 uur, maandag te openen (nu gesloten) en op zaterdag de openingstijden naar een later tijdstip te verschuiven (nu om 15.00 uur gesloten).  Tevens is de winkel in de zomer 3.5 week gesloten i.v.m. vakantie.
  • Ook is omzetverhoging te realiseren door gebruik te maken van de sociale media waarmee online verkopen gestimuleerd kunnen worden. Huidige eigenaar heeft daar nog geen gebruik van gemaakt.