OP PRIMA LOCATIE BEDRIJFSPAND MET SLACHTERIJ-SLAGERIJ-KOEL- en VRIESRUIMTEN.

Omschrijving:

multifunctioneel levensmiddelenbedrijf, momenteel zeer lucratief als consumenten slagerij en uitermate geschikt vlees/vleeswaren, vis, groente, fruit en catering in de ruimste zin.

Thans met consumenten slagerij en een omzet van ca. € 18.000,= per week. Deze omzet wordt behaalt binnen drie dagen, donderdag, vrijdag en zaterdag. Of anders op afspraak.

Op goed bereikbaar en aantrekkelijk industrieterrein ,  slachterij, vleesverwerkingsbedrijfspand met consumentenverkoop dat ook uitermate geschikt is om in te zetten voor diverse bedrijven in de foodsector. De oppervlakte bedraagt winkel circa 330 m² bvo  slachtplaats en werkruimtes circa 600 m² bvo incl. geconditioneerde werkruimte, spuitplaats circa 120 m², veestalling e.d. circa 100 m² . Het object is volledig ingericht met diverse diverse koelcellen en 1 vriescel plus het kantoor en, kantine, kleed en een volledig ingerichte proefkeuken/ kookstudio met opslagruimte.

Perfecte werkruimte/uitsnijderij/worstmakerij, tevens complete keuken met volledige inrichting voor bakken, braden en catering.

Alle genoemde afmetingen zijn indicatief en kunnen op geen enkele wijze enig recht aan worden ontleend.

Adres:

Hornleger 8,  8431 HL  Oosterwolde.

Soort:

Slachterij, uitsnijderij, worstmakerij, consumenten slagerij
Vleesverwerkings-/levensmiddelenbedrijfspand.

Koopsom:

Verstrekken wij graag op uw aanvraag.

Ligging:

Op prima locatie bedrijfspand met slachterij-slagerij-koel- en vriesruimten.