Echte slagerij met nog vleesverkoop

Adres: Aan de zuidkant van Amsterdam                                     
Soort zaak: Echte slagerij met nog vleesverkoop
Huurprijs: € 656,22, = per week excl. BTW. Winkel bedrijfspand inclusief de bovenwoning
Overnamevraagprijs: In overleg, nader overeen te komen
Status: Inventaris/goodwill en interieurvoorzieningen ter overname en winkelbedrijfspand (met woning) te huur.

Omschrijving:
Slagerij met winkelbedrijfsruimten en gerieflijke boven gelegen dienstwoning. In welvarende plaats aan de Amstel met ook veel aanloop van de waterrecreatie.

Op strategische winkelcentrumlocatie en zeer gunstig in het kernwinkelgebied gelegen, nabij supermarkt etc. met diversiteit van branches aanwezig. Directe aanloop naar het nabijgelegen parkeerterrein en parkeren voor de winkels.

Goed, slagersbedrijf met een totale oppervlakte van ca. 140 m² (inclusief de buitenplaats van ca 15 m²) winkel, voorwerkruimte, werkplaats, kookafdeling, kantoortje/dagverblijf, toilet en magazijn. Goede bijzondere presentatiemogelijkheden en verkooptechniek welke hier gehanteerd kunnen worden. Een traditionele slagerij met eigentijdse manier van consumentenbenadering. Deze werkwijze kan op een zeer efficiënte manier worden benut en de personeelskosten kunnen tot een minimum beperkt worden.

Uitbreiding van activiteiten is uitstekend te realiseren vanwege de grootte van de winkel en de ruimte geschikt voor;

  • traiteur en catering activiteiten mede omdat de huidige eigenaar helemaal niets aan catering activiteiten heeft gedaan;
  • maaltijdenbezorging;
  • openingstijden te verruimen om eventueel ‘s avonds tot 19.00 uur, maandag te openen (nu gesloten) en zaterdag de openingstijd naar een later tijdstip te verschuiven (nu om 16:30 uur gesloten).
  • Ook is omzetverhoging te realiseren door gebruik te maken van de sociale media waarmee online verkopen gestimuleerd kunnen worden. Huidige eigenaar heeft daar nog geen gebruik van gemaakt.

Indeling:          
Winkel ca. 50 m², koude keuken ca. 15 m², warme keuken ca. 30 m², koeling/vriezer ca. 12 m², spoelkeuken ca. 5 m², magazijn ca. 13 m² en een buitenplaats van ca. 15 m². Gerieflijke bovenwoning met (naast de woonkamer en keuken) 3 slaapkamers op de éérste verdieping en op de zolder nog 2 slaapvertrekken.

Omzet: 
nabij. € 16.000,= per week

Foto-impressie: