Nu in prijs verlaagd!

Utrecht, Arkansasdreef 20-22 beleggingspand. nu in prijs verlaagd!

Het betreft een representatief recent gebouwd en getransformeerd bedrijfspand. De kantoor- en de bedrijfsruimten zijn vrijwel allen voor onbepaalde tijd (jaarcontracten) verhuurd. Enkele kantoorruimten zijn nog te huur en zijn in geheel afgewerkte staat.

BEREIKBAARHEID/LIGGING

Het object is gelegen op bedrijventerrein “Utrecht Noord” nabij de wijk Overvecht. Op dit bedrijventerrein zijn onder meer de Gamma en de Bouwmaat gevestigd. Daarnaast zijn er een flink aantal autobedrijven gevestigd.

VLOEROPPERVLAK

Totaal ca. 3.300 m² bedrijfsruimten en kantoorstudio’s (diverse ateliers, creatieve bedrijven, hobbyruimtes en kantoren) verdeeld over begane grond, 1e en 2e verdieping.

Op de begane grond ca. 750 m² bevinden zich verschillende bedrijven o.a. een autoherstelbedrijf een luxe autoverhuurbedrijf, een nog nader in te richten keuken/bakkerij- ruimte en een cafetaria/ restaurant.

De 1e verdieping beschikt over een buitenruimte geschikt als terras/balkon alsmede een extra toiletgroep, 2 kleinere kantoorruimten van ca. 15 en 25 m², grote kantoorruimte van ca. 280 m², kleinere kantoorruimte van ca. 35 m² en grote kantoorruimte van ca. 380 m² beide met balkon /terras.

Tevens is er een zelfstandig woonappartement van ca. 140 m² (thans verhuurd aan de uitbater van de cafetaria/restaurant.

PARKEERGELEGENHEID

Rondom het gebouw is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

OPLEVERINGSNIVEAU

Het object wordt opgeleverd in de huidige gebruikte staat, onder andere voorzien van:

  • Trappenhuis en lift;
  • Centrale verwarming en luchtbehandeling;
  • Alarminstallatie;
  • Digitaal intercomsysteem voor bezoekers.

HUUROPBRENGST

€ 185.000,=. per jaar. Géén omzetbelasting van toepassing.

  • Uitgebreide projectinformatie op aanvraag beschikbaar.

Koopprijs

€ 1.800.000,–. k.k. NU IN PRIJS VERLAAGD € 1.699.000,– k.k.

Oppervlakte m2

Ca. 3.300 BVO.