Omschrijving

Object

Turn-key winkelruimte van ca. 60 m² TE HUUR inclusief airco en LED verlichting* gelegen in hartje centrum van Spakenburg, nabij de historische botterhaven. Op een steenworp afstand is er ruim voldoende gratis parkeergelegenheid in onder andere de overdekte parkeergarage. In deze winkelstraat bevinden zich tal van lokale ondernemers in diverse branches met elk hun eigen specialisaties.

De winkelruimte ligt op het hart van de winkelstraat en is goed zichtbaar, daarbij ligt het in de verbindingsroute tussen het Oostplein en het Spuiplein.

De winkelruimte is voorzien van een complete nieuwe winkelpui met HR ++ glas en van o.a. een gegoten “betonlook” vloer. Kortom het opleveringsniveau is zeer hoog en daardoor kunt u direct uw eigen onderneming starten zonder hoge verbouwingskosten.

Vloeroppervlak

De winkelruimte omvat circa 60 m² bruto vloeroppervlakte.

Van de ruimte is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar.

Opleveringsniveau

De winkelruimte wordt u turn-key aangeboden en kunt u zo betrekken. De volgende voorzieningen behoren tot het gehuurde:

– * systeemplafond met (led)verlichting
– toilet en pantry
– gestucte en daarna gesauste wanden
– gegoten “betonlook” vloer
– eigen meterkast + elektra
– Mitsubishi verwarming/airco
– boiler

Huurprijs

€ 1.099,= per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde huurprijs.  

Huurbetaling

De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden.

Servicekosten

Geen.
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn

Voorkeur voor 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden.

Aanvaarding

Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Waarborg

Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over dit bedrag.

Huurprijsindexering

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan. 

Huurovereenkomst

Gebaseerd op het model huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 17 september 2012. Van deze overeenkomst maken deel uit de bijhorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW”, gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag op 2 oktober 2012 en aldaar ingeschreven onder nummer 59/2012 .

Bestemming

Geschikt voor detailhandel.

Gunning

De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.

Huurprijs

€ 1.099,= per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Oppervlakte m2

60 m² bruto vloeroppervlak.

Voor nadere informatie verzoeken wij u contact op te nemen met Bianca Timmer, tel. 06-25064798.