Kipspeciaalzaak in Rotterdam, Peppelweg

Soort zaak : Kipspeciaalzaak, traiteur en kant en klare maaltijden en maaltijden bezorging via website etc.
Status : Inventaris/interieur
Huurprijs pand : € 2.314,02 per maand excl. BTW
Vraagprijs : Complete inventaris interieur € 85.000
Servicekosten : € 8,00 per maand excl. btw.
Locatie : Rotterdam, Peppelweg 131A

Omschrijving:

Het bedrijf bevindt zich in Winkelcentrum Schiebroek, informeel bekend als “de Peppelweg”, een belangrijk winkelgebied in de Rotterdamse deelgemeente Hillegersberg-Schiebroek. Dit winkelcentrum is zeer gewaardeerd door de bewoners van de wijk Schiebroek en trekt tevens veel bezoekers van buiten de wijk. Het biedt een divers assortiment winkels, variërend van grote ketens zoals Albert Heijn, PLUS, Kruidvat, Zeeman en Hema, tot zelfstandige specialisten met een breed scala aan food en non-food producten.

Het winkelcentrum voorziet in de behoeften voor dagelijkse boodschappen en is daarnaast een uitstekende plek voor recreatief winkelen. Elke vrijdag vindt er op het centraal gelegen Rododendronplein een levendige markt plaats die druk bezocht wordt. Bovendien worden er regelmatig braderieën georganiseerd, wat bijdraagt aan de levendige en gezellige sfeer van het winkelcentrum.

Vrijwel nieuw en uitermate praktisch en eigentijds ingerichte winkel met heldere uitstraling. voorwerkruimte met goede apparatuur om de interessante en winstgevende producten zelf te kunnen maken. 

Uitbreiding in maaltijden bezorging biedt zeker goed perspectieven.