Omschrijving

Object

Het bedrijventerrein Haarbrug-Zuid is gelegen aan de rand van Bunschoten-Spakenburg, op slechts enkele minuten rijden van de op- en afritten van de Rijksweg A1. Hier wordt een kwalitatief hoogwaardig bedrijfscomplex op een ruime kavel aan De Kooihoek gerealiseerd. In totaal zullen er 4 multifunctionele bedrijfsunits worden gerealiseerd met ruim eigen voorterrein. De uiterst moderne bedrijfsunits zijn flexibel in te richten, in overleg zowel te splitsen als te combineren en zijn derhalve geschikt voor elk type onderneming.

De 4 bedrijfsunits kenmerken zich door een maximale vloerbelasting van circa 1.500 kg/m², een nokhoogte van 8 m¹ en een vrije hoogte onder de staalconstructie van circa 6.55 m¹. De bedrijfsunits worden standaard voorzien van elektrisch bedienbare overheaddeuren met een hoogte van circa 4.15 mm en een breedte van circa 4.5 mm.

Bereikbaarheid/ligging

Het bedrijfsterrein Haarbrug-Zuid is uitstekend bereikbaar via de Amersfoortseweg (N199) met een rechtstreekse aansluiting op Rijksweg A1 (Amsterdam-Hengelo). De op- en afrit naar de rijksweg A1 ligt op circa 2 autominuten. Verdere ontsluitingswegen zijn de Westsingel richting Bunschoten Spakenburg; de Oostelijke rondweg (deels N199) met aansluitend de Nijkerkerweg (N806) richting Nijkerk en de Bisschopsweg (N414) richting Baarn. Op het bedrijventerrein Haarbrug-Zuid bevindt zich een veelzijdigheid aan bedrijven, zowel voor wat betreft grootte als gebruik.

Bestemmingsplan

Volgens opgave van de gemeente Bunschoten is voor deze locatie het bestemmingsplan “Bedrijventerreinen Zuid” van toepassing. Dit plan is vastgesteld d.d. 09 maart 2017.
Het perceel heeft volgens de plankaart de bestemming “Bedrijventerrein” en is bestemd voor bouwwerken, opslag-, en werkterreinen ten behoeve van bedrijven welke zijn vermeld in de staat van bedrijfsactiviteiten Bedrijventerreinen Zuid. Deze lijst is op te vragen bij de gemeente Bunschoten.

Oppervlakte bedrijfsruimte

Vanaf ca. 272 m².

Verkoopprijzen

Vanaf € 300.000,= vrij op naam, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.